25 Aralık 2012 Salı

''Pamuk Prenses ve Avcı 2'' Projesi Kesinleşti

Bu yıl Haziran ayında gösterime girdikten sonra, özellikle genç izleyiciden büyük ilgi gören “Snow White and the Huntsman“ın dünya genelinde $400 milyonu bulan bir hasılata imza atmıştı. Türkiye’de de “Pamuk Prenses ve Avcı” adıyla gösterilen film yaklaşık 400.000 seyirci sayısına ulaşmıştı. Bir süredir devam projesi gündemde olan filmle ilgili en çok merak edilen şeylerden bir tanesi ise filmin başrol oyuncularından Kristen Stewart‘ın aynı rolde devam edip etmeyeceğiydi. Başlangıçta kimi kaynaklar Stewart’ın ayrıldığını öne sürseler de filmin yapım şirketi Universal bu bilgiyi sürekli reddediyordu.
Devam filmi ilgili belirsizlikler geçtiğimiz gün Stewart’ın açıklamalarıyla son buldu. Sözlerine şahane olacak diyerek başlayan ünlü yıldız konuyla ilgili olarak çok heyecanlandığını ve çılgınca olacağını söyledi. Konuyla ilgili daha fazla görüş bildirme izni olmayan Stewart devam filminin olacağını kesin olarak açıklasa da filmde yer alıp almayacağı konusunu yine muallak bıraktı.

Bilindiği gibi orijinal filmde Kristen Stewart’ın yanı sıra Charlize Theron, Chris Hemsworth ve Bob Hoskins gibi yıldız isimler de yer alıyordu. Devam projesiyle ilgili olarak filmin yönetmeni Rupert Sanders‘ın da geri dönmeyebileceği ve hikayenin bu kez Hemsworth’un canlandıracağı The Huntsman üzerine kurulu olacağı konuşuluyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder