18 Mayıs 2012 Cuma

'Pamuk Prenses ve Avcı' kitabı okuoku.com'da!

Martı Yayınları'ndan piyasaya sürülecek olan 'Pamuk Prenses ve Avcı' kitabı okuoku.com'da!

Kitabın normal fiyatı 15.00 TL olmasına rağmen kitabı okuoku.com'dan sipariş ederseniz; kitaba 9,75 TL'ye sahip olabilirsiniz.Ayrıca kitap 264 sayfa, ciltsiz, karton kapak ve boyutları 14x21 cm!

Ve sitede Pamuk Prenses ve Avcı kitabının ufak bir önizlemesini görüyoruz.Kitabı 28 Mayıs'tan itibaren okuoku.com'dan ön sipariş verebilirsiniz.



Ayrıca kitabın;
Kapak Yapımı : Yasin Öksüz
Editorü : Şahin Güç
Çevirmeni : Selim Yeniçeri


Sitede kitabın tanıtımı : Göz kamaştırıcı güzelliğinin yanı sıra, acımasızlığıyla tanınan Kraliçe Ravenna ölümsüzlüğün peşindedir. Fakat amacına ulaşması için, kraliçenin kaderini değiştirecek güçteki o kalbi ele geçirmesi gerekmektedir; gözünü kırpmadan öldürdüğü kralın, genç ve güzel kızı Pamuk Prensesin kalbini... Kraliçe bu görevi gerçekleştirmesi için korkusuz Avcı Erici görevlendirir. Pamuk Prensesi bulan Avcı, onun büyüleyici güzelliği karşısında ne yapacağını bilemez ve görevini yerine getirip getirmemekte kararsız kalır. Acaba Eric kraliçenin isteğini gerçekleştirecek midir? Yoksa Pamuk Prensesi öldürmek yerine, onu krallığın bugüne kadar eşine rastlamadığı bir savaşçı haline mi dönüştürecektir? Pamuk Prenses ve Avcı filmi Universal için kuruluşlarının 100. Yılı olmasından dolayı çok önemli, inanılmaz görsel bir şölen hazırlamışlar. Bildiğimiz masalı çok değişik şekilde yorumlamışlar. Dünya çapında çok büyük tanıtımlar yapmaya başladılar. Türkiyede de bu çalışmalar çok yüksek olacak. 1 haziranda kitapla film aynı anda yayınlanacak.  


Pamuk Prenses ve Avcı Kitabının Arka Kapak Sözleri

Onun kaderi karanlığa son vermektir...


Kötü kraliçe doğaya meydan okur ve onun güzelliğini çalar.


Ama ondan daha güzel biri vardır, cesur yüreğiyle kraliçenin acımasız gücüne son verebilecek biri;
Pamuk Prenses...


O, yaşamın ta kendisidir ve kader tarafından karanlık krallığı aydınlatması için seçilmiştir.



Göz kamaştırıcı güzelliğinin yanı sıra, acımasızlığıyla tanınan Kraliçe Ravenna ölümsüzlüğün peşindedir. Fakat amacına ulaşması için, kraliçenin kaderini değiştirecek güçteki "o" kalbi ele geçirmesi gerekmektedir; gözünü kırpmadan öldürdüğü kralın, genç ve güzel kızı Pamuk Prenses'in kalbini...


Kraliçe bu görevi gerçekleştirmesi için korkusuz Avcı Eric'i görevlendirir. Pamuk Prenses'i bulan Avcı, onun büyüleyici güzelliği karşısında ne yapacağını bilemez ve görevini yerine getirip getirmemekte kararsız kalır.


Acaba Eric kraliçenin isteğini gerçekleştirecek midir? Yoksa Pamuk Prenses'i öldürmek yerine, onu krallığın bugüne kadar eşine rastlamadığı bir savaşçı haline mi dönüştürecektir?

İzinsiz Alıntı Yasaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder