17 Mayıs 2012 Perşembe

Snow White And The Huntsman Londra Galasına Giden Heja Bozyel İle Harika Bir Röportaj!


Snow White And The Huntsman'in Londra galası 14 Mayısta gerçekleşti ve galaya bizi temsilen HaberTürk Gazetesi'nden Heja Bozyel gitti.

Gala sonrasında Heja hanım ile görüşüp bir röportaj yaptık.Bakalım röportaj hoşunuza gidecek mi?

SWATHTurkey : Londra'ya gittiğinizde nasıl karşılandınız ?

Heja : Aslında bir süredir zaten Londra’daydım. Artık çoğunlukla oradan çalışıyorum. Ama 10 Mayıs günü filmi izlemek için BAFTA’ya (İngiliz Televizyon ve Sinema Sanatları Akademisi) gittiğimde çok eğlenceli bir ortam vardı. Ertesi gün röportajları gerçekleştirmek için Arundel Castle adlı bir şatoya gittim. Londra’dan 2 saat uzaklıktaki bu şato, filmin röportajları için biçilmiş kaftan gibiydi. Oyuncular şatonun bahçesinde kendi karavanlarındaydılar. Şatonun balo salonunda yönetmenle ve tek tek önce Charlize Theron sonra Chris Hemsworth, Sam Claflin ve Kristen Stewart ile buluştum.

SWATHTurkey : Galanın düzenlendiği mekanın dekorasyonunu nasıl buldunuz?

Heja : Gala Leicester Square’de yani Londra’da neredeyse bütün film galalarının gerçekleştirildiği meydandaydı. Bu meydanda çok kez farklı film galalarına şahit oldum ancak hiçbiri için bu kadar güzel ve özenli bir dekorasyon hazırlanmamıştı. Konuklar için kırmızı yerine yeşil bir halı serilmişti. Oyuncular cücelerin yaşadığı büyülü ormanı andıran bölümden geçiyor, sinema salonuna doğruysa “Karanlık Orman”a giriyorlardı. Mantarlardan kuru ağaçlardaki kargalara kadar her detay düşünülmüştü. Ben gittiğimde görevliler Karanlık Orman’ın yerlerine gerçek kuru yapraklar ve toprak sermekteydiler.


SWATHTurkey : İzlemiş olduğunuz Snow White and the Huntsman filmi hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Heja : Film şahane! Hem hikayesi açısından hem oyunculuklar hem de görsel efektler muazzam. Bazı noktalarda başka filmleri hatırlatan noktalar vardı ama bu da belki fazla film izlemenin getirdiği deformasyondur! Bir de müzikler ile kostümler çok güzeldi.

SWATHTurkey : Filmde dikkatinizi en çok çeken sahne hangisi oldu?

Heja : Ah! Çok sahne var! Ama Pamuk Prenses’in Karanlık Orman’dan kaçmaya çalıştığı, ağaç dallarının yılana dönüştüğü sahneler ve bir de Kötü Cadı’nın kargalara dönüştüğü sahneler unutulmaz.

SWATHTurkey : Başrol oyuncularının performansını nasıl buldunuz?

Heja : Beklediğimden bile iyi!

SWATHTurkey : Filmde en beğendiğiniz, sizi en çok etkileyen karakter hangisi oldu? Niçin?

Heja : Avcı gerçekten çok etkileyici bir karakter. Chris rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Ama beni en çok Kötü Cadı’nın şaşırttığını söylemeliyim! Filmin hikayesinde öyle güzel bir denge var ki kimse tamamen iyi ya da tamamen kötü değil. Bu yüzden de Cadı, Avcı ve Pamuk Prenses ayrı sahnelerde çok etkiliyor.

SWATHTurkey : Snow White and the Huntsman'in bu yıl gişe rekortmeni olması bekleniyor.Ya siz bu konuda neler söyleyebilirsiniz? Snow White and the Huntsman gişe rekortmeni olabilir mi?

Heja : En azından yaz aylarının rekortmen filmi olması muhtemel! Eylülden sonra da büyük yapımlar girecek vizyona o yüzden şimdiden yorum yapmak zor.

SWATHTurkey : Snow White and the Huntsman oyuncularıyla yaptığınız röportaj şimdilik gizli tutuluyor. Peki ne zaman yayınlanacağı hakkında bilginiz var mı?

Heja : Bu pazar günü HT Pazar’da okuyabilirsiniz :)

SWATHTurkey : Charlize Theron ve Kristen Stewart'ın elbiselerini nasıl buldunuz?

Heja : İkisi de olağanüstü güzeldi! Charlize hem fiziğine hem de rolüne çok uygun görünüyordu. Kristen ise içindeki grunge kızı bozmadan göz alıcı görünmeyi başarmıştı, ki bu gerçekten zor bir iş. Kristen’in elbisesinin altındaki çoraplar dahi o kadar ince detaylara sahipti ki; bu sene kırmızı halılarda görülen en güzel giysi olduğunu söylesem abartmış sayılmam. Ama hava çok soğuktu ve ikisi de çok üşüyordu. Charlize soğuğa dayanarak gülümsedi ama Kristen maalesef çok dayanamadı.

SWATHTurkey : Ve bu sorular dışında biz hayranlara daha neler söyleyebilirsiniz? Veya eklemek istediğiniz birşeyler var mı?

Heja : Bunun dışında bütün oyuncular çok içten ve çok heyecanlıydı. Röportaj yaparken Charlize ile çok güldük, ortak zevklerimiz çokmuş. Kristen ise biraz daha gergindi. Özel hayatını konuşmak istemiyordu ama benden önceki gazeteci arkadaşım Robert ile ilgili sorular sormuş. O yüzden röportajı yarım kesmiş. Benimle bir sorun yaşamayacağını anlayınca rahatladı. LV tasarımı çok güzel bir elbise giyiyordu. üstü zeytin yeşili, altı ise siyah deri bir elbise. Boynunda çok ilginç bir kolye vardı. Onun anlamını da konuştuk röportaj sonrası ama yazmamamı rica ettiği için söyleyemiyorum. Chris 40’lı yaşlarına gelmeden en az 2 Oscar alacak bence! O kadar iyi bir oyuncu ve çok mütevazı, çok eğlenceli biri. Onunla ikinci röportajım olduğu için daha rahattım.
Hayranlar ise tahminimden daha büyük fanlardı! Özellikle Kristen fanları. Onunla konuştuğumu gördükleri için bir grup kız gala sonrası çevremi sardı ve bir sürü soru sordu… Bir tanesi galada giydiğim elbiseyi ona hediye etmem için ısrar bile etti çünkü Kristen çok beğendiğini söylemişti o da duymuş! Sonradan hediye etmediğim için çok üzüldüm :)

Bu arada sizlere bir müjde: Rupert Sanders, filmin ikincisinin çekilebileceğinden bahsetti! Diğer detaylar pazar günü HT Pazar’da :)

Bilgiler Sayfamıza/Blogumuza Özel Olarak Verilmiş Olup, İzinsiz Yayınlanması Yasaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder